62 57 75 00

Alt innen rørlegging, varmesystemer og varmepumper på Østlandet

Oljefyringsservice AS, Ingeniørfirma i Innlandet driver med alt innen rørlegging, varmesystemer og varmepumper.

Med høy kompetanse og dyktige fagfolk kan vi være totalleverandør for hele ditt prosjekt. Alle utførte oppdrag kommer med garantier, både for utført arbeid og deler.

Bad 

Ønsker du et helt nytt baderom eller rehabilitering av et eksisterende bad? Da bør du la profesjonelle gjøre jobben. Overlater du arbeidet til oss, kan du stole på at badet blir fagmessig utført. Vi totalrenoverer våtrom eller kun rørleggerarbeidet.

Vi tar hele jobben med alle håndverkere under vårt ansvar om dette er ønskelig. Vi har spisskompetanse på tåkedyse- og varmeanlegg, men påtar oss de fleste typer oppdrag innen sanitæranlegg og våtrom for hus og hytte.

Ta kontakt med Oljefyringsservice for pristilbud på hele jobben, eller kun deler av den.

Varmepumper

Moderne varmepumper er et svært energisparende, effektivt og miljøvennlig alternativ til oppvarming av boliger.

En varmepumpe henter gratis energi fra miljøvarmen i bakken, grunnvannet eller luften, slik at du får en lun og varm bolig – hele året. Anlegget har lang levetid og lave vedlikeholdskostnader. Opptil 75 prosent av varmeenergien hentes direkte fra miljøet og uten tilleggskostnader, bare 25 prosent må tilføres som driftsenergi i form av elektrisitet. En annen fordel er at varmepumper også kan brukes til å kjøle ned huset.

Vi både monterer nye anlegg, og skifter ut gammelt anlegg i både hus, hytter og fjøs.

Det finnes ulike typer varmepumper. Oljefyringsservice hjelper deg med å finne ut hvilken varmepumpe som passer best i din bolig og kommer på gratis befaring. Vi er leverandører av kvalitetssikre Bosch varmepumper med 5 års garanti. 

Sprinkling

Oljefyringsservice har lang erfaring med prosjektering, vedlikehold og kontroll av sprinkleranlegg.

Et sprinkleranlegg består av rørsystemer som bringer vann til sprinklerhoder som er strategisk plassert rundt om i bygget, og som spruter ut vann dersom det utløses. Sprinkleranlegg reduserer sjansene for tap av liv og store verdier ved brann eller tilløp til brann, og gjør offentlige og private bygg til tryggere oppholdssteder.

Alle oppdrag blir utført av FG-godkjente ingeniører med spesialkompetanse etter pålagte krav, og sertifiserte rørleggere utfører service og vedlikehold. Alle sprinkleranlegg leveres i henhold til NS-EN 12845 og CEA-reglene.

Kjøkken

Kjøkkenet er husets hjerte, og stadig flere stiller krav til funksjonalitet og design når de velger kjøkkeninteriør, kummer og kraner. Uansett hvordan du ønsker ditt nye kjøkken, er det viktig at arbeidet blir fagmessig utført. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra design og idéstadiet til ferdig installert kjøkken.

Fjøs

Om du behøver røropplegg til fjøs legger vi opp vann til dyr, samt generell service på anlegget.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Skal du bygge hus?

Vi utfører røropplegg til hele hus og hytter, fra bunnledning til ferdigstilt kjøkken/bad. 

Kontakt oss for et pristilbud.

Luft-vann

En luft-til-vann-varmepumpe bruker energien i lufta ute og er svært effektiv. Kun på de kaldeste dagene er tilleggsvarme nødvendig. Den kan brukes i både nye og gamle bygg.

Væske-vann

Har boligen din et vannbårent system, kan en væske-vann-varmepumpe dekke behovet for oppvarming hele året. Denne varmepumpen er svært effektiv og henter energi fra jord-, berg-, grunn- eller sjøvann.

Radonavsug

Radon forringer og gjør inneklimaet usunt og helseskadelig. Radonavsug er et av de mest brukte tiltakene mot radon. Vi er oppdaterte på de nyeste løsningene innen radonsugesystemer og oppgraderer deres inneklima.

Oljefyring (bio)

Oljefyring ble forbudt fra 2020. Det er imidlertid ikke selve anlegget som er forbudt, men brenselet. Har du oljefyring og ønsker å beholde fyringsanlegget, kan du gå over til bioolje. Anlegget behøver da service, kontroll og sertifisering. Oljefyringsservice kan hjelpe deg med en grønnere bolig og konvertering til bioolje.

Vi kan også fjerne gamle tanker
fra din bolig. 

Bergvarmepumpe

Bergvarme innebærer at en varmepumpe henter opp varme fra grunnen, hvor temperaturen er stabil hele året. For de fleste bygninger og boliger med relativt høyt energiforbruk, vil bergvarme være et gunstig valg av varmekilde.

Ved montering av ett nytt bergvarme anlegg så anbefaler vi å
installere viftekonevektorer. Les mer om dette her. 

Ta kontakt med oss for den beste løsningen for oppvarming av din bolig. Vi kan også installere også elektrokjele og dobbeltmantlet bereder for din bolig. 

Ta kontakt med Oljefyringsservice for pristilbud på hele jobben 

Kontakt